YoastCon 2019

YoastCon: de SEO conferentie van 2017!

De volgende editie van YoastCon is in 2019

Na succesvolle edities in 2015 en 2017 komt YoastCon, dé SEO conferentie van Nederland, terug in 2019! Op deze interactieve conferentie duik je in twee dagen in de praktijk van zoekmachine optimalisatie.

Wat kan je zoal verwachten?

  • Presentaties van SEO-grootheden uit binnen- en buitenland
  • Inspirerende workshops
  • Het verbeteren van je SEO skills
  • De mogelijkheid om vragen over je eigen site te stellen
  • Een goede mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten

Wat houd je aan deze SEO conferentie over?

YoastCon is een tweedaagse (Engelstalige) SEO conferentie die ingaat op alle aspecten van SEO. Het is de plek om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op SEO-gebied. Je krijgt cruciale kennis die je direct op je eigen site kan toepassen. Aan het einde van de dag zit je vol inspiratie om zelf verder aan de slag te gaan! De SEO conferentie is ook een geweldige plek om kennis te maken met de community en te netwerken.

Leer van de beste SEO-experts en zet een belangrijke stap naar hogere rankings in Google en meer website-bezoekers! Bekijk de aftermovie van YoastCon 2017 voor een impressie!

Sprekers

De eerste vijf sprekers van YoastCon 2019 zijn bekend:

  1. Els Aerts
  2. Rand Fishkin
  3. Purna Virji
  4. Geraldine DeRuiter
  5. Jono Alderson

We zullen de complete lijst van onze sprekers binnenkort aankondigen!

Locatie en hotels

YoastCon 2019 vindt plaats in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. We hebben een aantal hotels uitgezocht dichtbij de locatie van de conferentie. Meer informatie hierover vind je hier.

Tickets

De ticketverkoop is gestart! De Early Bird tickets zijn €449, maar hier zal maar een zeer beperkt aantal van beschikbaar zijn. De ticketprijs zal daarna weer €499 zijn.

Er zijn 100 Early Bird tickets beschikbaar gesteld en deze zijn verkrijgbaar tot en met 1 juli. Daarnaast krijg je bij een Early Bird ticket een exclusieve goodie!

Bestel jouw ticket(s) hier!

YoastCon wordt georganiseerd door Yoast

Bij Yoast maken we websites graag beter. Misschien ken je ons als maker van een van de grootste plugins die er is: Yoast SEO voor WordPress. We helpen niet alleen aan het verbeteren van WordPress, maar geven mensen ook de mogelijkheid om zelf hun site te optimaliseren. We bieden hiervoor een uitgebreid SEO blog, eBooks en interactieve cursussen. Hulp nodig? Stuur email/tweet/Facebook bericht, we helpen je graag!


Recente berichten

Externe SEO tools van Nederlandse bodem
Er komen uit Nederland een aantal goede WordPress »
De 5 mijlpalen van Joost de Valk
Yoast bestaat vijf jaar! Dit vieren we woensdag »
Joost bij Top Names van Fast Moving Targets!
Dinsdag 5 mei was Joost de Valk te gast »