YoastCon SEO conferentie: SEO in de praktijk

YoastCon: de SEO conferentie van 2017!

De volgende editie van YoastCon is in 2019

Na succesvolle edities in 2015 en 2017 komt YoastCon, dé SEO conferentie van Nederland, terug in 2019! Op deze interactieve conferentie duik je in één dag in de praktijk van zoekmachine optimalisatie.

Wat kan je zoal verwachten?

  • Presentaties van SEO-grootheden uit binnen- en buitenland
  • Workshops met praktische kennis, direct in de praktijk toe te passen
  • Een interessante paneldiscussie met Europa’s grootste SEO-experts

YoastCon is een eendaagse (Engelstalige) SEO conferentie die ingaat op alle aspecten van SEO. Leer van de beste SEO-experts en zet een belangrijke stap naar hogere rankings in Google en meer website-bezoekers! Presentaties, workshops en een interessante paneldiscussie helpen je hierbij. Bekijk de video voor meer informatie!

 

Wat hou je aan deze SEO conferentie over?

YoastCon is dé plek om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op SEO-gebied. Je krijgt cruciale kennis die je direct op je eigen site kan toepassen, en je kan deelnemen aan workshops om je vaardigheden te verbeteren. Aan het einde van de dag zit je vol inspiratie om zelf verder aan de slag te gaan! De SEO conferentie is ook een geweldige plek om kennis te maken met de community en te netwerken.

 

YoastCon wordt georganiseerd door Yoast

Bij Yoast maken we websites graag beter. Misschien ken je ons als maker van een van de grootste plugins die er is: Yoast SEO voor WordPress. We helpen niet alleen aan het verbeteren van WordPress, maar geven mensen ook de mogelijkheid om zelf hun site te optimaliseren. We bieden hiervoor een uitgebreid SEO blog, eBooks en interactieve cursussen. Hulp nodig? Stuur email/tweet/Facebook bericht, we helpen je graag!


Recente berichten

Externe SEO tools van Nederlandse bodem
Er komen uit Nederland een aantal goede WordPress »
De 5 mijlpalen van Joost de Valk
Yoast bestaat vijf jaar! Dit vieren we woensdag »
Joost bij Top Names van Fast Moving Targets!
Dinsdag 5 mei was Joost de Valk te gast »