Yoast SEO Trainingen

Categorieën

SEO »
11 januari, 2013 – 3 Comments

Het belang van Search Engine Optimization wordt door steeds meer bedrijven en instellingen erkend. SEO is echter een tak van sport die een behoorlijk technische achtergrond vraagt en die ook continu up-to-date moet worden gehouden.

Er zijn voor SEO immers nogal wat dingen waar je aan moet denken bij het bouwen of onderhouden van een website. Hoe kun je je website het best structureren, welke headings gebruik je waar, hoe zorg ik ervoor dat mijn pagina er beter uitspringt op de Search Engine Result Page (SERP)? Dit zijn slechts een paar vragen waar je voor SEO rekening mee moet houden.

Daarom bieden we bij Yoast nu SEO trainingen aan, namelijk een SEO Basistraining, een Experttraining en een Masterclass. Tijdens deze trainingen leren wij jou de ins en outs van SEO, gericht op in hoeverre jij al kennis hebt van SEO. Hoe meer gespecialiseerd jij bent, hoe dieper wij op SEO ingaan.

Deze trainingen worden gegeven door Joost de Valk en vinden plaats op de Don Emanuelstraat 3, te Wijchen. Dit is vlakbij het treinstation Wijchen en er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De training begint 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
3 Responses

 1. Marjolein
  By Marjolein on 29 maart 2013

  Kan ik ook ergens reviews lezen van deelnemers?

  • Joost de Valk
   By Joost de Valk on 29 maart 2013

   Hey Marjolein,

   die hebben we nog geen online geplaatst, dus… Nog niet :) Zal er eens wat vragen en online zetten. Maar als je op Twitter zit zijn er vast wat mensen bereid hun mening te geven :)

 2. Peterjan
  By Peterjan on 4 juni 2013

  Hoi Marjolein, Ik heb de basis en expert trainingen gevolgd bij Yoast en kan alleen maar zeggen doen!!! Sinds de laatste training van begin april (dus binnen een maand) staan wij met 10 keywords op pagina 1 en met 3 keywords bij de eerste drie resultaten. Ander voorbeeld: afgelopen week hebben we een nieuw artikel gelanceerd en stonden binnen een paar uur!!! op pagina 1 nu een week laten staan we met 4 resultaten op pagina 1.