Kom jij designen bij Yoast?

Categorieën

Zakelijk »
Last update: 27 juli, 2017

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Yoast is aan het groeien. Niet de persoon die velen van jullie als Yoast kennen, alhoewel die ook steeds ronder wordt, maar het bedrijf Yoast, dat tegenwoordig een kantoor heeft in het centrum van Wijchen. We hebben een aantal hele gave plannen en als Michiel en ik die doorspreken is de conclusie telkens opnieuw heel helder: we hebben een designer nodig.

Wat voor designer? Nou eentje die mooie designs in Photoshop (of een andere tool naar keuze) kan maken voor de websites die wij bedacht hebben. Je moet mooie plaatjes, mooie buttons en mooie layouts kunnen maken en mee kunnen denken over de interactie op zo’n website. Het uit-coderen van die designs in HTML en CSS hoeft niet, daar hebben we diverse partners voor, verdeeld over de wereld. We hebben liever dat je nog wat meer tijd besteed aan de user interface.

Wat wij bieden: een parttime baan (bv 12 / 16 / 20 uur, alles is bespreekbaar, ook als het naast je studie is) met een markt-conform salaris en leuke randvoorwaarden, zoals geregeld lekker lunchen in het centrum. En natuurlijk de kans om ervaring op te doen in de wereld van webdesign, development en online marketing…

Wat wij verwachten:

  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, we gaan zelf namelijk ook altijd om kwart voor 5 naar huis en werken op maandag überhaupt niet op kantoor.
  • Goede design skills met begrip voor het feit dat functie boven vorm gaat.
  • Een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Een atletische bouw is geen pluspunt, dan voelen wij ons de hele dag zo slecht.
  • Je bent geen PHPer die websites kan designen, maar een webdesigner die snapt dat je designs ook ooit gecode moeten worden.
  • Je snapt dat een website op allerlei apparaten met allerlei resoluties wordt geopend en dat een design zich daar dan ook op moet aanpassen.

Maar wat ga ik dan designen?

Van alles en nog wat. Serieus. We zijn geen “typisch” webdesign bureau, eigenlijk zelfs helemaal niet. We draaien allerlei grote en kleine websites in binnen en buitenland en hebben allerlei gave ideeën voor projecten. Dus geen eindklanten die geen budget hebben of je leuke gimmick afschieten omdat ze ‘m niet snappen. We leggen je graag meer uit in een gesprek!

Geïnteresseerd? Mail me je portfolio en eventueel je leuke verhaal. Ik zal eerlijk zijn: je tekst interesseert me minder dan dat portfolio :)