SEO Trainingen: Nieuwe data!

Als je een website hebt, dan moet je natuurlijk wel gevonden worden in de zoekmachines! Zoekmachines zoals Google moeten je website kunnen begrijpen. Zowel de technische kant (zoals microformat/ rich snippets en XML sitemaps) als de inhoud van de website is daarvoor belangrijk. Maar… hoe pak je dat nou aan?

Wil jij ook van Yoast leren hoe je website goed gevonden kan worden in Google? Meld je dan nu aan voor een van onze SEO-trainingen!

4 verschillende trainingen

Yoast verzorgt trainingen waarin cursisten in een dag de basisbeginselen van het optimaliseren van een website worden bijgebracht. Trainingen beginnen rond 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. De cursussen vinden altijd plaats op het kantoor van Yoast aan de Don Emanuelstraat 3 in Wijchen. We bieden vier verschillende cursussen aan:

  1. In de SEO Basistraining leer je hoe je een site technisch en inhoudelijk kunt optimaliseren voor zoekmachines. Je leert begrijpen hoe een zoekmachine werkt en hoe je je website daarvoor kunt optimaliseren. De SEO Basistraining wordt verzorgd op 14 mei 2014.
  2. In de SEO & WordPress Basistraining leer je ook hoe je een WordPress site inhoudelijk en technisch kunt optimaliseren. De SEO & WordPress Basistraining wordt verzorgd op 13 maart 2014 en op 12 november 2014.
  3. De SEO Experttraining gaat een stap verder dan de Basistrainingen. De training is bedoeld voor cursisten die bijvoorbeeld al weten hoe je slim gebruik maakt van headings en die snappen welke meta’s belangrijk zijn. In deze training leer je dan hoe je een site verder kunt optimaliseren. De SEO Experttraining wordt verzorgd op 9 januari 2014 en op 11 september 2014.
  4. Tenslotte bieden we een SEO Masterclass aan. De SEO Masterclass is geschikt voor ervaren webdevelopers en webdesigners, maar ook voor SEO’s. Cursisten kennen reeds alle ins- en outs van technische SEO. Het is de bedoeling dat de onderwerpen in de Masterclass voortkomen uit de problemen en uitdagingen van cursisten zelf. De SEO Masterclass wordt verzorgd op 3 april 2014.

Lees meer over onze trainingen op onze pagina over SEO trainingen. Je vindt daar ook meer informatie over de inhoud van de verschillende trainingen, de kosten, het aantal deelnemers en de aanmeldingsprocedure. We hopen je snel op een van onze trainingen te kunnen begroeten!

Post author: Marieke van de Rakt, PhD

Marieke van de Rakt is both researcher and projectmanager at Yoast. She has a PhD in Social Sciences, her current research focuses on conversion and web analytics. Read all about Marieke »

Yoast.nl draait op het Genesis Framework

GenesisHet Genesis Framework helpt je om snel en makkelijk geweldige websites te bouwen in WordPress. Of je nu een beginner of een ervaren developer bent, Genesis levert je de veilige en zoekmachinevriendelijke basis waardoor je WordPress dingen laat doen die je nooit verwacht had.

Lees onze Genesis review (in het engels) of koop Genesis nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>