Zakelijk

De 5 mijlpalen van Joost de Valk

Yoast bestaat vijf jaar! Dit vieren we woensdag 27 mei met een congres in de Lindenberg in Nijmegen: YoastCon! Ter gelegenheid van dit vijfjarig jubileum vroegen we Joost wat hij de vijf belangrijkste momenten vond in de afgelopen vijf jaar Yoast. Oprichten Yoast BV ‘Eigenlijk is het allemaal heel snel gegaan. Vijf jaar geleden zat »

Category: Zakelijk

Veranderingen in het Yoast Support Team

3 oktober 2014 door Taco Verdonschot »

Afgelopen maanden is Yoast gegroeid van 11 naar 17 medewerkers. Voor velen van jullie is dit niet onopgemerkt voorbij gegaan, want op Yoast.com zijn er weer wat prachtige huisgemaakte avatars bij gekomen! Internationale collega’s De uitbreiding van het team heeft  niet alleen plaats gevonden in Nederland, maar ook in het buitenland. De buitenlandse collega’s helpen »

Category: Zakelijk

“Socialbesitas”: Onzin.

2 oktober 2013 door Joost de Valk »

Gelderlander artikel over infobesitas

Vanochtend las ik in de papieren Volkskrant een stuk over “socialbesitas”, een term die ik niet echt kende maar die blijkbaar al sinds 2010 de ronde doet. Het wordt in de Volskrant beschreven als de drang om continu maar de status te willen checken op sites als Facebook en Twitter. Nu geloof ik wel dat »

Category: Zakelijk

Open Source Businessmodellen

20 juni 2013 door Joost de Valk » - 2 Comments

Enkele weken geleden gaf ik een keynote op de Drupaljam over Open Source businessmodellen. In dit verhaal (waarvoor ik overigens mijn vrouw Marieke moet danken die me enorm geholpen heeft met zowel de inhoud als de lijn) vertel ik waarom het belangrijk is om een goed evenwicht te vinden tussen geven en nemen als je »

Category: Zakelijk

Yoast in de MKB Innovatie Top 100

19 juni 2013 door Joost de Valk » - 5 Comments

Vorige week was ik, samen met mijn goede vriend Richard Theuws, bij de MKB Innovatie Top. Yoast was namelijk genomineerd voor een plek in de MKB Innovatie top 100 met onze Video SEO plugin en ik mag nu trots mededelen dat we de top 100 net gehaald hebben: 96e zijn we geworden. Tijdens deze “innotop” »

Category: Zakelijk

Vacature PHP / WordPress developer

17 juni 2013 door Joost de Valk » - 1 Reactie

Yoast ontwikkelt WordPress oplossingen voor de hele wereld, letterlijk. Onze twee meest populaire plugins voor SEO en Google Analytics horen al geruime tijd bij de top 10 meest gedownloade plugins voor WordPress. Op dit moment draaien ruim twee miljoen websites minimaal één van onze plugins, waaronder sites als Mashable.com, The Next Web en Wired. Daarnaast »

Category: Zakelijk

Restaureer je bedrijf

26 maart 2013 door Joost de Valk » - 1 Reactie

Heb je last van de (bouw)crisis en heb je moeite je potentiële klanten te overtuigen dat jij bent wat zij nodig hebben? Of geef je veel geld uit om deze klanten te kunnen bereiken? Bij ‘Restaureer je bedrijf’ leer je hoe je dit kunt bereiken zonder veel geld uit te geven. Ik geef, samen met »

Category: Zakelijk

Kom jij designen bij Yoast?

6 juli 2012 door Joost de Valk »

Deze vacature is inmiddels ingevuld! Yoast is aan het groeien. Niet de persoon die velen van jullie als Yoast kennen, alhoewel die ook steeds ronder wordt, maar het bedrijf Yoast, dat tegenwoordig een kantoor heeft in het centrum van Wijchen. We hebben een aantal hele gave plannen en als Michiel en ik die doorspreken is »

Category: Zakelijk

Douwe Egberts op Facebook: zo moet het niet.

25 januari 2012 door Joost de Valk »

Via een leuk artikel over een “inhaak” actie van DE en Heineken kwam ik op de Facebook pagina van Douwe Egberts. Het artikel deed me vermoeden dat ze het wel snappen daar bij DE, maar helaas… Ik ben de trotse bezitter van een Nespresso apparaat. Daarmee val ik in de doelgroep voor de DE L’OR »

Category: Zakelijk

Klanten-“service” via online

30 oktober 2011 door Joost de Valk » - 11 Comments

Lion King 3D

Gisterochtend vertrok ik met mijn vrouw en mijn zoontje Tycho, voor een jaarlijks weekendje weg met z’n drieën. Onze dochter Wende bleef in de vertrouwde handen van opa en oma achter, wij gingen op weg. Ons doel was Muiden, meer specifiek: het Muiderslot. Tot daar ging alles prima; leuk kasteel met een top verhaal van »

Category: Zakelijk


Bekijk andere Yoast categorieën

SEO
Zakelijk