SEO

Externe SEO tools van Nederlandse bodem

17 november 2015 door Michiel Heijmans » - 4 Comments

Er komen uit Nederland een aantal goede WordPress bedrijven, software onwikkelaars en SEO consultants. Natuurlijk helpen we graag Nederlanders die zich met dergelijke zaken bezig houden, zoals bijvoorbeeld Jasja ter Horst. Hij schreef een aantal SEO tools die gewoon gratis te gebruiken zijn. In dit artikel legt hij uit wat welke tool doet en waar je »

Category: SEO

Joost bij Top Names van Fast Moving Targets!

Dinsdag 5 mei was Joost de Valk te gast bij Top Names van Fast Moving Targets. Hij vertelt over groei, het nut van website reviews en YoastCon. Groei Joost de Valk richtte vijf jaar geleden Yoast B.V. op. Deze eenmanszaak groeide in vijf jaar tijd uit tot een bedrijf waar 19 werknemers op het kantoor in Wijchen werken, en »

Category: SEO

SSL, SEO en site snelheid

12 september 2014 door Joost de Valk » - 1 Reactie

Gisteravond tijdens de tweede WP Meetup Nijmegen bij Savvii gaf Joost een presentatie over het implementeren van SSL / HTTPS op je site. Door het nieuws van Google dat ze SSL als ranking factor gaan gebruiken is er een enorme drang ontstaan bij websites om over te stappen. Dat is, wat ons betreft, goed nieuws maar kan vooral »

Category: SEO

SEO Trainingen: Nieuwe data!

29 oktober 2013 door Marieke van de Rakt »

Als je een website hebt, dan moet je natuurlijk wel gevonden worden in de zoekmachines! Zoekmachines zoals Google moeten je website kunnen begrijpen. Zowel de technische kant (zoals microformat/ rich snippets en XML sitemaps) als de inhoud van de website is daarvoor belangrijk. Maar… hoe pak je dat nou aan? Wil jij ook van Yoast leren »

Category: SEO

Teksten, liefst in overvloed

27 augustus 2013 door Michiel Heijmans » - 1 Reactie

Je website is je informatieve uithangbord of je digitale winkel op internet. Daar komt het in de basis wel op neer. In beide gevallen wil je de bezoeker informeren over je producten en diensten en overhalen klant te worden. Inhoudsopgave Autoriteit Er bestaan allerhande fabels en waarheden over de lengte van die teksten. Waar het »

Category: SEO

Ik heb nu een website dus het geld stroomt met bakken binnen

23 augustus 2013 door Michiel Heijmans » - 4 Comments

Serieus. Laat me even weten hoe je dat dan geregeld hebt. Ik ken namelijk geen enkele website waar het zo werkt, maar ben zeer geïnteresseerd in het concept. Zonder dollen: dat bestaat niet. Er zijn geen websites die onderhoudsvrij zijn, nooit veranderen, waar nooit iets nieuws op komt te staan en die voor een fatsoenlijk »

Category: SEO

Ik wil een nieuwe website. En nu?

20 augustus 2013 door Michiel Heijmans » - 13 Comments

Je kunt zoekmachine-optimalisatie, of SEO, vergelijken met een zwembad: waar onze klanten op het gebied van van SEO nog bandjes om hebben, zijn wij aan het reddingszwemmen. Het is een kennis’gat’ dat moeilijk te overbruggen is, voornamelijk omdat onze klanten helemaal niet op die manier bezig zouden moeten zijn met hun website. Zou je zeggen. De »

Category: SEO

Hoe klanten gebruikt worden voor een link netwerk

12 maart 2013 door Joost de Valk » - 2 Comments

Ik heb er al vaker over geschreven: SEO bureau’s die bij hun klanten een link naar zichzelf plaatsen, ik noem dat: fake SEO’s. Sowieso hou ik niet van ondoordachte en niet overlegde footer links naar leveranciers, maar dat terzijde. Update: voor je verder leest: op de dag van publicatie heeft Adwise contact met ons opgenomen »

Category: SEO

Nieuwe trainingen

5 maart 2013 door Joost de Valk »

SEO Trainingen

Na het succes van de eerste basistraining hebben we besloten een datum vast te leggen voor drie verschillende trainingen, waarvoor je je vanaf nu direct kunt inschrijven. Er is ook een nieuwe training bij gekomen: de WordPress SEO training, die gaat minder in op de technische kant van SEO dan de SEO basistraining, en in plaats »

Category: SEO

Yoast SEO Trainingen

11 januari 2013 door Joost de Valk » - 3 Comments

SEO trainingen van Joost de Valk

Het belang van Search Engine Optimization wordt door steeds meer bedrijven en instellingen erkend. SEO is echter een tak van sport die een behoorlijk technische achtergrond vraagt en die ook continu up-to-date moet worden gehouden. Er zijn voor SEO immers nogal wat dingen waar je aan moet denken bij het bouwen of onderhouden van een »

Category: SEO


Bekijk andere Yoast categorieën

SEO
Zakelijk